Shoping centri

Delta City Montenegro




Delta City, prvi šoping-mol u Crnoj Gori, otvoren je 2009. u Podgorici.

To je najveći objekat te vrste u zemlji i jedan od najvećih u regionu.

U sastavu šoping-mola je i prvi hipermarket u Crnoj Gori - SuperMaxi na 5.000m2, veliki broj prodavnica modnog, sportskog i dekorativnog sadržaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, prodavnice nakita, optike, kućnih aparata, kao i apoteka, banka i druge usluge.

Trećinu od 75 lokala u šoping-molu Delta City zauzimaju potpuno nova imena na tržištu Crne Gore kao što su XYZ, Zara, Bershka, Intimissimi, Oysho, Pull and Bear, Fashion and Friends, Legend, Stradivarus, Terranova, Mango, Tally Weil, Tommy Hilfiger, Navigare, Chicco, Pollino, Iana, Sergent Major itd..

Posjetioci Delta City-ja takođe mogu uživati u multipleks Ster bioskopu koji sadrži 6 sala , kao i u sektoru za posluženje hrane.

Cetinjski put bb


TC Palada

Poslovni centar Palada privlači pažnju prijatnim enterijerom, a smješten je samo 5 minuta hoda od centra grada I 10 minuta od Trga vektre.

Otvoren je 2006. godine i Palada je moderan šoping centar sa poznatim internacionalnim brendovima na spisku stanara, kao što su Mango, Springfield, Golden Point, Jagger, Legend, Adagio Style itd. Takođe sadrži I café bar, zlataru i poslovnicu CKB banke.


Serdara Jola Piletića bb

Nikić business centar

U okviru Centra nalazi se 105 lokala u kojima će svaki kupac pronaći nešto za sebe.

U sklopu multibrend centra nalaze se radnje sa muškom, ženskom i dječjom odjećom i obućom, uključujući i svečanu garderobu i nekoliko sportskih marki, parfimerije, juvelirnice, kafeterija.

Objekat sadrži i 74 stambene jedinice ekskluzivnog karaktera i 100 parking mjesta, koji su građanima olakšali trgovinu.

Ekskluzivnosti Centra doprinosi savremeni dizajn enterijera sa šest specijalno osvijetljenih fontana i panoramskim liftom.


Ul. Kralja Nikole

Ostali šoping centri

C Voli
Bulevar Josipa Broza Tita bb

Mex centar
Put Radomira Ivanovića 2

PC Elmag
Trg Republike 44

PC City passage
Bulevar Ivana Crnojevića 23

PC Petrović
Njegoševa 45

PC Millenium
Hercegovačka 31

PC Đekić
Njegoševa 25

Shopping centar Kerber
Novaka Miloševa 6

TPC Ražnatović
Trg Republike bb

TC Piramida
Ivana Vujoševića 17


Shoping zone

Glavna ulica u centru grada i popularni gradski korzo.

U potpunosti renovirana i jedna od glavnih šoping i pješačkih zona grada. Butici i marke poznatih brendova kao što su Max&Co, Benetton, Bata itd.

2 Responses
  1. Nigdje skupljih kirija nego u PG :) a do prije 5 godina trazhni centri su nam bili pojam i to u Hercegovachku :D
    Inache Palada je prodata izgleda za 4 miliona braci Sharic iz Pljevalja. Isti oni shto drzhe Maximus. Izgleda ce PG da dobije diskoteku uskoro ;)



Постави коментар