Atrakcije

Letjenje balonom

Doživite neobično i budite dio lijepog.Letjenje balonom i uživanje u panorami iz vazduha, nešto je što nikog ne ostavlja ravnodušnim. Mali je broj gradova koji još pružaju takav način upoznavanja i razgledanja grada.
Zato,vinite se u „visine“ i uživajte u prelijetanju iznad ravničarskih polja, plantaža vinograda, pratite tok rijeka i posmatrajte svoj
„odraz u njima“.,


Let helikopterom




Doživljaj koji inspiriše, i koji se pamti.Panoramsko razgledanje grada helikopterom i slika koja se ukazuje iz vazduha, nešto je što bi svako makar jednom morao probati. Mogucnost preleta od sjevera ka jugu Crne Gore, od planinskih centara ka morskoj obali, ili uzivanje u panorami glavnog grada i njegove okoline. Izlet helikopterima tipa Gazela za 3 ili Abell za 8 osoba.


Birdwatching

Svjetski trend POSMATRANJE PTICA, moguće je i kod nas.

Popularni BIRDWATCHING može se odvijati na Skadarskom jezeru - na pet ornitoloških stanica ( Manastirska tapija, Grmožur, Omerova gorica, Crni žar, Pančevo oko).
Uživanje je potpuno uz posmatranje rijetke vrste kudravog pelikana, koloniji kormorana- inače drugoj po veličini u Evropi, i još mnogih primjeraka od ukupno 270 vrsta ptica.

1 Response
  1. Let balonom - to bi trebalo probat :)
    A dje su ti helikopteri Vektre :D


Постави коментар